Social media onderhoud pakket

Geen tijd, kennis of de middelen om uw social media kanalen te onderhouden? Laat je social media kanalen door mij onderhouden!

Professionele posts

De posts zullen er mooi en professioneel uitzien. Dit zorgt ervoor dat bezoekers een goede indruk zullen krijgen van jouw bedrijf. 

Gratis advies

Wil je zelf aan de slag met je social media kanalen? Bij alle pakketten zit een gratis advies mogelijkheid. Heb je vragen? Stel ze gerust! 

Unieke content

Alle content die geplaatst wordt is uniek geschreven en past bij jouw bedrijf en bij jouw doelgroep. Dit zodat de juiste mensen bereikt worden. 

Vergoot je betrokkenheid

Door het regelmatig posten op social media vergroot de interactie en betrokkenheid met jouw doelgroep. Dit zorgt ervoor dat zij sneller een aankoop zullen doen. 

Jouw bedrijf op de kaart

Door een professionele uitstraling op social media zorg je ervoor dat je jouw bedrijf goed in het daglicht zet waardoor bezoeker sneller een aankoop zullen doen.

Maandelijks opzegbaar

Toch weer zelf aan de slag met je social media? Geen probleem! Alle pakketten zijn maandelijks opzegbaar. 

Kies een pakket dat voor jou werkt

Dit zijn voorbeeld tarieven van uw uitbesteding. Ik maak de social media campagnes altijd op maat aan de hand van de branche, doelen en behoefte!

Stuur me een berichtje 🙂

Neem vrijblijvend contact met me op.