Over mij

Jong geleerd

Hi! Mijn naam is Sabine, ik ben 25 jaar en ik woon tussen de bloemenvelden in Noordwijkerhout. Als kind was ik altijd al creatief en ondernemend. Toen ik 9 jaar oud was, begon ik met met Paint en Word een eigen paarden tijdschrift in elkaar te knutselen. Met dit tijdschrift ging ik langs buren om het te verkopen. Toen wist ik al dat ik later ontwerper wilde worden.

Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Communicatie en Multimedia Design. Tijdens mijn studie heb ik me voornamelijk gespecialiseerd in Behavioural Design, Conversie Optimalisatie en User Experience Design. Ik vind de combinatie van onderzoek en ontwerp super interessant. Het is de uitdaging om erachter te komen waarom gebruikers bepaalde dingen doen en hoe jij dit in je voordeel kunt laten werken. In mijn websites probeer ik dit ook terug te laten komen door inzichten uit de psychologie toe te passen in het ontwerp.

Wat ik voor je kan doen

Ik werk nu ruim 7 jaar in de online wereld en kan je door mijn verschillende expertises goed van dienst zijn. Gebieden waar ik je bij zou kunnen helpen zijn:

Websites & Webshops

Websites en Webshops maken is mijn passie. Ik help je graag met meedenken over hoe we jouw merk het beste naar buiten kunnen brengen. 

Hosting

Ik zorg dat je nieuwe website altijd up to date is en op de nieuwste software draait. Ook is bij mijn hosting pakket een e-mail service inbegrepen.

U

SEO optimalisatie

Wat heb je aan een website die niemand kan vinden? Ik zorg dat de zoekwoorden goed ingesteld zijn en dat gebruikers vanuit Google landen op de juiste pagina.

Online marketing

Op veel websites plaats ik gebruiksvriendelijke formulieren. Zo kunnen klanten gemakkelijk contact met je opnemen. Achter de schermen zorg ik dat alles goed staat.

Huisstijl

Start je een nieuwe business? Ik help je graag met het ontwerpen van een logo, visitekaartjes en bijvoorbeeld social posts  Alles om jouw merk goed neer te zetten.

Data analyse

Heb je een website die niet goed converteert? Ik geef je advies over hoe je jouw website zo kan inrichten dat hij wel converteert. Ik werp van iedere website een blik op de data.

De combinatie van Psychologie, Design en Marketing zorgt ervoor dat de websites die ik maak echt werken.

mijn Skills

Ik ben breed opgeleid zodat ik op alle vlakken ondernemers kan helpen online zichtbaar én vindbaar te worden.

Het leukste vind ik om onderzoek en design te combineren om er zo voor te zorgen dat een product een zinvolle betekenis heeft. Ik ben gespecialiseerd in: User research, Conversie optimalisatie, Behavioural design, Online marketing en Interaction design.

Staat je wens hier niet tussen? Ik vind het super leuk om nieuwe dingen te leren en duik graag in tools.

 

  • Webdesign – 90%
  • User experience design + research – 77%
  • Online marketing – 85%

Volg me op social media

 Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe projecten, acties of leuke weetjes of nieuwtjes? Volg me dan op social media.

Sabine Geerlings

Eigenaar WebsitesbySab

Laten we iets nieuws maken!

Stuur een bericht 🙂

Een e-mail sturen is vrijblijvend, ik beloof dat je niet gespamd wordt.