Website onderhoud pakket

Je website is nooit af. Nadat de website is opgeleverd begint het werk pas. Een WordPress website onderhouden betekent dat je dagelijks, wekelijks of maandelijks taken moet uitvoeren. Door je website goed te onderhouden zorg je ervoor dat jouw website up to date is, optimaal functioneert en goed beveiligd is. Je kunt dit prima zelf doen alleen leert de ervaring dat je hier meestal niet aan toe komt omdat je andere prioriteiten hebt. Herkenbaar? Ik neem je dit graag uit handen.

Opmaak wijzigen

Het toevoegen of veranderen van de layout van pagina’s. Dit houdt ook het wijzigen en bewerken van foto’s op de website in. 

Foto's implementeren

Een webshop met een wisselend assortiment of een website met blog of wisselende roosters? Ik zorg dat de website up to date blijft.

Reviews plaatsen

Nieuwe reviews over je bedrijf? Ik plaats deze op de website zodat hier altijd relevante reviews te lezen zijn.

Nieuwe functies toevoegen

Heb je een vette feature op een andere website gezien? Ook nieuwe functionaliteiten kunnen aan jouw website toegevoegd worden. 

Vragen of advies

Heb je vragen of advies over hoe jij je website het beste kunt onderhouden? Ik ben altijd bereikbaar en het lijkt me leuk om je te helpen!

Alleen een enkele aanpassing?

Je kunt me ook altijd vragen naar de mogelijkheden om een enkele keer een aanpassing te doen. Ik reken €40 per uur maak vooraf een inschatting. 

Onderhoudspakketten

Met een van onderstaande onderhoudspakketten zorg ik ervoor dat jouw website technisch wordt onderhouden. Ik adviseer je graag welk pakket het beste bij je past zodat jij hier straks geen omkijken meer naar hebt.

Stuur me een berichtje 🙂

Neem vrijblijvend contact met me op.