Mijn werk

01

Damesol

Een Spaans sfeertje overbrengen online? Dat is bij deze website zeker gelukt! Damesol biedt op hun website hun overzicht Spaanse les aan. Je krijgt er zin van om deze mooie taal te gaan leren.

02

Hair and make-up by Denida

Stralen tijdens de meest bijzondere dag? Denida zorgt gegarandeerd voor. Op haar nieuwe website staan de diensten die ze aanbiedt in een overzichtelijk overzicht.

03

De Paradijstuin

Een eetbare tuin is ideaal. Rebecca ontwerpt geweldige tuinen die zichzelf onderhouden doormiddel van permacultuur.

04

Kattenpension Minoes

Op vakantie kun je je lieve kat helaas niet meenemen. Gelukkig heeft Kattenpension Minoes een plekje voor deze katten zodat deze ook kunnen genieten van een vakantie. Op haar website wordt duidelijk hoe dit in zijn werking gaat en hoeveel dit kost.

05

Cuppé Technisch beheer

Cuppé is de specialist in onderandere airco’s, verwarming en het onderhoud daarvan. Ik heb een nieuwe website en logo redesign mogen maken.

06

Portfolio Faith Landman

Faith is een content creator en model en wilde een portfolio waar ze al haar foto’s op een plek kon laten zien. Met dit portfolio overtuigd ze iedere opdrachtgever om met haar samen te werken.

07

Webshop Bulbs by Brenda

Voor bloembollen of vaste planten van mooie kwaliteit, ben je bij Bulbs by Brenda aan het goede adres. Zij leveren bloembollen, knollen, wortelstokken, en vaste planten vers van de kweker.

08

Webdesign Strandhuisjes verhuur

In samenwerking met Outhands Internet en Media heb ik een volledig webdesign inclusief boekingsflow mogen ontwerpen. Dit voor Strandhuisjes verhuur in Katwijk aan Zee

08

Webshop Bulbs4you

Voor bloembollen of vaste planten van mooie kwaliteit, ben je bij Bulbs4you aan het goede adres. Zij leveren bloembollen, knollen, wortelstokken, en vaste planten vers van de kweker.

09

Trots IT

10

Planten export Den Haan

Wil jij ook zo’n website?

Maak een afspraak

Stuur me vrijblijvend een berichtje voor meer informatie.